Mel/farina
«Pizzamel» er et begrep som ofte brukes i matlagingssammenheng for å referere til en spesiell type mel som er egnet for å lage pizza. Denne typen mel er vanligvis laget av hard hvete med høyt proteininnhold, noe som gir en elastisk deig som kan strekkes tynn og gir en sprø skorpe når den bakes.
-
TIPO 1 ORO PURO W230-250
#80114Vis produkter -
MEL 0 PIZZA ORO PURO W270
#80117Vis produkter -
MEL 0 PIZZA ORO PURO W320
#80118Vis produkter -
TIPO 0 ORO PURO W350
#80120Les mer -
MEL 00 SR PIZZA W300-330
#80127Vis produkter -
MEL PIZZA CONTEMPORANEA
#80123Vis produkter -
SEMOLA RIMACINATO GRANO DURO
#80122Vis produkter -
MEL 5 STAGIONI (BLU) SUPERIORE
#80036Les mer -
MEL 5 STAGIONI MANITOBA
#80325Les mer -
MEL 5 STAGIONI NAPOLETANA ROSSA, TIPO 00
#80250Les mer -
MEL 5 STAGIONI TIPO 00 (ORO)
#80020Les mer -
MEL NUVOLA SUPER TIPO 0
#80251Les mer -
MEL PIZZERIA TIPO 00 (BLÅ)
#80248Les mer -
MEL RINFORZATA TIPO 00 (RØD)
#80251-1-1Les mer -
MEL GLUTENFRITT
#80252Les mer