Pasta
Hovedingrediensen i pasta etter italiensk tradisjon er durumhvete, som gir pastaen et høyt innhold av protein og karbohydrater, og et lavt innhold av stivelse. Dette bidrar også til at pastaen ikke klebrer etter koking.
-
BIGOLI, FERSK/FRYS
#16125Les mer -
CAPELLI AL PORCINI, FERSK/FRYS
#12810Les mer -
CAPPELACCI MED RICOTTA OG SPINAT, FERSK
#80075Les mer -
CASARECCE GAROFALO, TØRR
#40165Les mer -
CASARECCE GLUTENFRI GAROFALO, TØRR
#40152Les mer -
FARFALLE GAROFALO, TØRR
#12808Les mer -
FUSILLI GAROFALO, TØRR
#16134Les mer -
GNOCCHI DI PATATE GIALLI, FERSK/FRYS
#80303Kjøp produkt -
GNOCCHI, FERSK/FRYST
#16112Les mer -
LASAGNE PLATER SFOGLIA, FERSK/FRYS
#16110Les mer -
LASAGNE PLATER, FERSK/FRYS
#80319Les mer -
LASAGNEPLATER GAROFALO, TØRR
#40144Les mer -
LINGUINE GAROFALO, TØRR
#16142Les mer -
MACCHERONI al TORCHIO, FERSK/FRYS
#16105Les mer -
MANICHE RIGATE GAROFALO, TØRR
#40149Les mer -
ORECCHIETTE GAROFALO, TØRR
#40148Les mer