Pasta
Hovedingrediensen i pasta etter italiensk tradisjon er durumhvete, som gir pastaen et høyt innhold av protein og karbohydrater, og et lavt innhold av stivelse. Dette bidrar også til at pastaen ikke klebrer etter koking.
-
CASARECCE GAROFALO, TØRR
#40165Les mer -
FETTUCCE GAROFALO, TØRR
#40129Les mer -
CASARECCE GLUTENFRI GAROFALO, TØRR
#40152Les mer -
FUSILLI GAROFALO, TØRR
#16134Les mer -
FARFALLE GAROFALO, TØRR
#12808Les mer -
LASAGNEPLATER GAROFALO, TØRR
#40144Les mer -
LINGUINE GAROFALO, TØRR
#16142Les mer -
MANICHE RIGATE GAROFALO, TØRR
#40149Les mer -
PAPPARDELLE GAROFALO, TØRR
#40128Les mer -
ORECCHIETTE GAROFALO, TØRR
#40148Les mer -
PENNE GLUTENFRI GAROFALO, TØRR
#40151Les mer -
PENNE RIGATE GAROFALO, TØRR
#16140Les mer -
CAPELLI AL PORCINI, FERSK/FRYS
#12810Les mer -
CAPPELACCI MED RICOTTA OG SPINAT, FERSK
#80075Les mer -
BIGOLI, FERSK/FRYS
#16125Les mer -
GNOCCHI DI PATATE GIALLI, FERSK/FRYS
#80303Kjøp produkt